Športni dan za učence 6., 8. in 9. razreda

Zaradi lepega vremena smo se odločili, da v četrtek 5.9.2019 izpeljemo že prvi športni dan za učence na predmetni stopnji.

Učenci 6. razreda imajo pohod proti Trški gori, odhod učencev je ob 8.00 izpred šole, vrnejo se okoli 13. ure. Malica bo šolska, učenci naj imajo primerno športno opremo (obutev, rezervna majica) in vsaj 1 l tekočine (najbolje voda). Ker je kosilo je za vse učence odjavljeno, priporočamo, da ima otrok seboj dodatno malico.

Učenci 8. in 9. razreda gredo z avtobusom do Kostanjevice na Krki, kjer bodo imeli aktivnosti na vodi (supanje, kajak) in ob njej (odbojka na mivki, ostale športne igre). Odhod avtobusa je ob 8:15, vrnejo se ob 13. uri. Za najem supov in kajakov je potrebno imeti 5 eur/učenca gotovine. Avtobusni prevoz bo prištet k položnici. Malica bo šolska, učenci naj imajo primerno športno opremo (lahko tudi natikače poleg superg, kopalke, brisačo, rezervno majico) in vsaj 1 l tekočine (najbolje voda). Ker je kosilo je za vse učence odjavljeno, priporočamo, da ima otrok seboj dodatno malico.

Učenci 7. razreda imajo pouk, saj bodo športni dan izvedli v šoli v naravi.

Veselimo se lepega vremena in aktivnosti na zraku!

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.