Beremo skupaj – aktivnost v Tednu otroka 2018

Tema letošnjega Tedna otroka je »PROSTI ČAS«. In ker je ena od koristnih dejavnosti, ki jih lahko opravimo v prostem času, tudi branje, vas vabimo, da v tem času BERE SKUPAJ TUDI VAŠA DRUŽINA.

Vsak dan v tednu od 1. do 7. 10. 2018 si naj vaša družina vzame čas in skupaj prebere eno PESEM (vsak dan drugo). Pesmi izbirajte po vašem trenutnem navdihu. Lahko si zbirke izposodite v šolski ali drugi knjižnici, lahko jih poiščete v knjigah na domačih knjižnih policah ali pa jih najdete na svetovnem spletu.

Ob koncu tedna naj se vaša družina odloči, katera od prebranih pesmi vam je bila najbolj všeč in zakaj. To pesem posredujte svetovalni delavki, Jasmini Jevnikar (jasmina.jevnikar@os-smarjeta.si). Lahko jo prepišete, skenirate, fotografirate … Čas imate do torka, 9. 10. 2018, zvečer.

Prispele pesmi bomo spravili v lično obliko, jih natisnili in objavili na oglasni deski pri dežurnem učencu.

Želimo si, da bi bilo prebranih in prispelih pesmi čim več. To nam bo namreč povedalo, da je vaša družina v tem tednu tudi zaradi branja skupaj preživela mnogo lepih trenutkov; da ste se družili, si vzeli čas drug za drugega in se med seboj še nekoliko bolj povezali. Da ste se imeli lepo.

Ta vnos je bil objavljen v Novice 2018. Zaznamek za trajno povezavo.