GOVORILNE URE, RODITELJSKI SESTANEK, SEJEM SREDNJIH ŠOL

V torek, 11. 12. 2018, se bo na naši šoli dogajalo več stvari, o katerih vas želimo obvestiti:

  1. REDNE MESEČNE GOVORILNE URE bodo za vse oddelke, razen pri učiteljih Mojci Gorenc Ban, Nini Hribar in Alešu Lindiču (odsotnost zaradi ŠVN), potekale od 16.30 do 18.00, v matičnih razredih oddelkov.
  1. RODITELJSKI SESTANEK za starše učencev 4. a in 4. b razreda bo potekal v učilnici 4. a razreda, s pričetkom ob 16.30. Z vami bo specialna pedagoginja Nina Žnidaršič iz Posvetovalnice za učence in starše Novo mesto. Spregovorili boste o dobrih delovnih navadah, ki so ključ do uspeha. Roditeljski sestanek bo trajal 1 uro.
  1. Ta dan se bo v jedilnici šole, med 15.30 in 17.00, odvijal tudi SEJEM SREDNJIH ŠOL. Za namen karierne orientacije učencev se bodo na njem predstavile novomeške srednje šole ter Srednja šola za oblikovanje in fotografijo Ljubljana. Sejem je namenjen učencem in staršem 7., 8. in 9. razreda. Dober razmislek o nadaljnjem šolanju in karierni poti je pomemben člen na poti k uspešnosti in osebnemu zadovoljstvu, zato ste vljudno vabljeni, da se sejma udeležite ter se seznanite z različnimi srednješolskimi programi v našem okolju.

Vljudno vabljeni!

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.