PRVI ŠOLSKI DAN ZA PRVOŠOLCE

Ponedeljek, 3. september 2018 je bil prav poseben dan za letošnje prvošolce. Kar 49 jih je s torbami na ramah in v spremstvu svojih staršev prvič vstopilo v šolske prostore. Prvošolce in njihove starše sta v šolski avli lepo pozdravili in namenili nekaj vzpodbudnih besed za novo šolsko leto, ravnateljica šole ga. Nevenka Lahne in županja Šmarjeških Toplic ga. Bernardka Krnc. Nekaj nasvetov glede varnosti v prometu pa jim je posredoval policist g. Andrej Kraševec.

Ravnateljica je predstavila razredničarki 1.a učiteljico Renato Trbanc in 1.b Teo Povše, ter drugi strokovni delavki v 1.a Irena Strazberger in 1.b Katja Kralj.

Da bi bila pot v šolo varna so mali radovedneži dobili rumeno rutico.

Za prav nepozaben dan so si ogledali predstavo PIKA GRE V ŠOLO, dobili zanimiva darilca in leseno šablono s svojim imenom. Kuharji naše šole pa so jih presenetili s slastno torto.  Domov so odšli skupaj s starši, polni vtisov, in mnenja, da je v šoli prijetno.

VSEM PRVOŠLCEM IN NJIHOVIM STARŠEM želimo, da bi bila nova začeta pot življenja, po kateri bomo hodili prijazna, radovedna, delovna, strpna, uspešna in v duhu sodelovanja.

Ta vnos je bil objavljen v Novice 2018. Zaznamek za trajno povezavo.