DPM Mojca vabi na LETOVANJE OTROK

tabor_88Letos že četrto leto zapored omogočamo 195 učencem šestnajstih osnovnih šol osmih dolenjskih občin cenovno zelo ugodno letovanje za samo 10 EUR prispevka staršev (ostale stroške krije ZZZS z velikim prispevkom je udeležena tudi Mojca, saj je polna cena letovanja kar 219 EUR). Teh počitnic so lahko enkrat letno deležni osnovnošolski otroci (od 1. do 9. razreda), ki so bili v lanskem letu vsaj dvakrat pri svojem osebnem zdravniku in bi jim letovanje koristilo.

Otroke na osnovi priloženega obrazca prijavijo starši potem, ko njihovo prijavo potrdi otrokov osebni zdravnik (otrokova prisotnost ni  potrebna). Otrok bo svojega zdravnika moral obiskati teden dni pred letovanjem. Starši za svojega osnovnošolca izpolnijo prijavnico in takoj ob prijavi plačajo 10 EUR za 7-dnevno letovanje v času od 25. junija do 2. julija 2016. Tabor Mojco pozna vsa Slovenija, Evropa in širše, saj smo lani v devetih počitniških tednih gostili skoraj 2000 otrok v starosti od 4 do 16 let iz domala vse Slovenije, med njimi pa so bili tudi otroci iz Francije, Italije, Nemčije, Srbije, BIH, Črne Gore in še od kje. Radi se pohvalimo, da vsak teden gostimo otroke iz vsaj 50 slovenskih krajev od Primorske, Koroške, Štajerske in celo Prekmurja. Kar polovica otrok se vsako leto v naš tabor vrne. V taki družbi in ob takem programu, kjer je organiziran tudi prosti čas, se bodo otroci zagotovo dobro počutili in se mnogo koristnega tudi naučili. Letos bo tema tabora o slovenskih športnikih in zdravo gibanje v naravi.  Ob zaključku tabora se bodo otroci v eno uro dolgem programu predstavili svojim staršem. Iz Tabora bodo odšli s posebnimi delovnimi zvezki, oblečeni v tematske majice, priznanji s sliko, 2-urni DVD o dogajanju, starše pa bomo o dogajanju dnevno obveščali z več kot 200 fotografijami na naši spletni strani.

Vse dodatne informacije s povabilom in prijavnico lahko dobite tudi na njihovi spletni strani www.drustvopm-mojca.si ali na tel.: 07 33 71 470.

Janez Pavlin- vodja

 

 

Ta vnos je bil objavljen v Novice. Zaznamek za trajno povezavo.