zadnji šolski dan 2019/2020

URNIK

  • 20 – 11.50: Proslava pred Dnevom državnosti in naravoslovni dnevi po razredih.

Kosilo bo potekalo glede na prijave učencev od 11.50 dalje oz. od 11.00 dalje za učence 1. in 2. razreda.

PB bo potekalo po rednem urniku.

 PREVOZI UČENCEV – avtobus

Zjutraj potekajo prevozi po običajnem voznem redu.

Prevozi domov:

JUŽNI KROG

12.20  šola – Brezovica – Šmarješke Toplice – Dolenje Kronovo

12.30  šola – Šmarješke Toplice (Prinovec) – Dol. Kronovo – Družinska vas (spodnja) – Draga – Bela Cerkev – Sela – Gradenje – Družinska vas (zgornja) – Žaloviče

13.30 šola – Šmarješke Toplice (Prinovec) – Dol. Kronovo – Družinska vas (spodnja) – Draga – Bela Cerkev – Sela – Gradenje – Družinska vas (zgornja) – Žaloviče

SEVERNI KROG

13.00  šola – Šmarjeta – Orešje – Vinica – Zalog – Zbure – Zaboršt – Čelevec – Dol – Klevevž

Želimo vam lepe počitnice!

Objavljeno v novice | Komentiraj

učbeniški sklad 2020/2021

Na spletni strani ŠOLSKE KNJIŽNICE si lahko v rubriki UČBENIŠKI SKLAD ogledate seznam učbenikov, delovnih zvezkov ter potrebščin, katere boste potrebovali v šolskem letu 2020/2021. Na koncu te strani imate v pomoč tudi povezavi do dveh spletnih ponudnikov, ki imata v spletni knjigarni že naloženo našo izbiro.

Letos zaradi varnosti pred okužbo in zaradi varovanja okolja z uporabo nepotrebnega papirja nudimo sezname le elektronsko.

Objavljeno v novice | Komentiraj

V šolske klopi se vračajo vsi učenci

V tem tednu se v šolske klopi vrnejo vsi učenci. V ponedeljek, 1. 6. so se učencem prve triade ter devetošolcem pridružili še četrtošolci in petošolci, jutri 3. 6. 2020 pa se vrnejo še učenci od 6. do 8. razreda.

Objavljeno v novice | Komentiraj

VRNITEV V ŠOLO (po COVID-19)

Šolske klopi so z 18. 5. 2020 napolnili učenci od 1. do 3. razreda, v ponedeljek, 25. 5. 2020 pa se vračajo še devetošolci.

1. do 3. RAZRED

9. RAZRED

ŠOLSKI PREVOZI – priporočila NIJZ

Objavljeno v novice | Komentiraj

Ob tednu rdečega križa (8. – 15. maj 2020)

Letošnji teden Rdečega križa poteka pot geslom »NIHČE V STISKI NE OSTAJA SAM«.  To sporočilo je v teh dneh, ko so stiske ljudi zaradi posledic pandemije vsakdan večje, še kako pomembno.

Rdeči križ  kot prostovoljna humanitarna organizacija tudi v novo nastalih razmerah ostaja znamenje upanja in zagotovilo, da nihče v svoji stiski ne bo ostal sam.

Teden Rdečega križa je priložnost, da skupaj razmislimo o načelih, ki povezujejo prostovoljce RK po vsem svetu: humanost, nepristranskost, nevtralnost, neodvisnost, prostovoljnost, enotnost in univerzalnost. Njihov pomen je zelo preprost in enak že več kot 150 let- tukaj smo, da si pomagamo med seboj.

Pomagamo lahko na različne načine: z materialnimi dobrinami, kot donatorji, prostovoljci v krajevnih organizacijah, krvodajalci, namenimo svoj čas za druženje s starejšimi in osamljenimi v svoji okolici. Naredimo tisto, kar zmoremo in znamo. Včasih zelo preprosto dejanje naredi za nekoga, ki je v stiski, svet lepši in prijaznejši.

Vodilo ustanovitelja RK Henryja Dunanta  je bilo zelo preprosto: »Pomagati, ne da bi vprašal komu.«

Poskušajmo se po njegovih besedah ravnati tudi mi.

Poslanico ob tednu RK lahko preberete TUKAJ

Objavljeno v novice | Komentiraj

22. april – dan Zemlje

Danes obeležujemo 50. obletnico DNEVA ZEMLJE. Letos je dan Zemlje  posvečen  enemu najmanjših, a hkrati enemu  najbolj koristnem organizmu na našem planetu – ČEBELI.

OB SVETOVNEM DNEVU ZEMLJE

Objavljeno v novice | Komentiraj

izbirni predmeti v šolskem letu 2020/2021

V času od 22. aprila do 6. maja 2020 bodo odprte prijave na obvezne in neobvezne izbirne predmete v šolskem letu 2020/2021. Prijave letos potekajo zgolj elektronsko preko eAsistenta. V primeru, da ima kateri od staršev težave z dostopom do eAsistenta, se obrnite po pomoč na elektronski naslov info@easistent.com.

Za lažji dostop in pravilne podatke predlagamo dostop preko GDPR varnostne kode. Če si kateri od staršev še ni uredil dostopa z varnostno kodo, se lahko obrnete na šolskega računalnikarja na elektronski naslov andrej.kovacic@os-smarjeta.si ali na razrednika vašega otroka.

Objavljeno v novice | Komentiraj

vpis v vrtec 2020/2021

Vpis v vrtec bo potekal v času od 8. 4. 2020 do 17. 4. 2020. Več o vpisu si preberite v nadaljevanju, elektronski obrazec pa lahko dobite na naši spletni strani vrtca v rubriki O VRTCU – PREDPISI IN OBRAZCI – Vloga za vpis otrok v vrtec, katerega izpolnite elektronsko ter ga pošljete po e-pošti na naslov vrtec.soncek@os-smarjeta.si ali pa ga izpolnjenega natisnete in pošljete po navadni pošti. Osebna oddaja dokumentacije ni možna. Na voljo vam je obrazec v WORD dokumentu, katerega lahko izpolnete ali pa v PDF, katerega morate natisniti ter ročno izpolniti.

Prvi dan oddaje je 8. april 2020, zato vlog NE oddajajte pred tem datumom.

Objavljeno v novice, novice 2020 | Komentiraj

Pismo deklice z rastočo knjigo

Pisala nam je Deklica z rastočo knjigo. Njeno pismo, kjer je izrazila svoje občutke ob nastali situaciji, vam objavljamo na naši spletni strani.

Objavljeno v novice | Komentiraj

naloge in dolžnosti učencev v času šolanja na daljavo

Pozdravljeni,

Zaradi obremenjenosti sistema eAsistent in njegovih spletnih učilnic, naloge učencev objavljamo tudi na naši spletni strani. Prosim redno pregledujte našo spletno stran.

Objavljeno v novice | Komentiraj