Roditeljski sestanki in govorilne ure v oktobru 2015

 

Na načrtovane roditeljske sestanke ste v torek, 13.10.2015,  ob 16. uri vabljeni v matične učilnic starši učencev:

2. razred – Navajanje na samostojnost, učne navade – v 2.a
3. razred – Samostojnost, številčno ocenjevanje – v 3.a
4. razred – Kako naj se učim – v 4.a
5. razred – Šola v naravi – v 5.a

Z govorilnimi urami za 1., 6., 7. , 8. in 9. razred , ki nimajo roditeljskih sestankov, začnemo ob 16.30 v matičnih učilnicah.

Meseca novembra bomo začeli s  šolo za starše. Izvajala jo bo svetovalna delavka Anita Vidmar Slana. Prijave zbira do konca meseca oktobra osebno, po telefonu na številki

07/3841191  ali na e-mail: anita.vidmar.slana@os-smarjeta.si.

Veselimo se našega sodelovanja.

Objavljeno v aktualno, starši šola | Pusti Komentar

Vabilo na otvoritev novega vrtca

image

Objavljeno v novice, starši vrtec, vrtec | Pusti Komentar

IZBIRAJ. SPREMINJAJ. ZDRUŽUJ.

je slogan, ki povzema osrednjo temo letošnjega Evropskega tedna mobilnosti ter poziva k varovanju zdravja in kolesarjenju kot odlični obliki potovalnega načina.

IMG_0652Pri pouku so se učenci pogovarjali na temo varnosti v prometu in o odgovornosti vsakega posameznika. Prav tako so ustvarjali na temo Otroci za varnost v prometu, katere nosilec je Nacionalni inštitut za javno zdravje ter izdelali plakate S čim vse lahko potujemo.

Najbolj pa so veseli štirih novih koles, ki so obogatila kolesarski park šole in bodo namenjena opravljanju kolesarskih izpitov ter prijetnim kolesarskim potepanjem po okolici v obliki organiziranih kolesarskih izletov.

  IMG_0658

Ravnateljica Nevenka Lahne je ob predaji vsem kolesarjem zaželela srečno pot in čim več varnih kilometrov.

Objavljeno v novice | Pusti Komentar

obvestilo staršem o prejemanju e-računov

V skladu z zakonodajo lahko proračunski uporabniki  od 1. 1. 2015 pošiljamo izdane račune tudi kot e-račune (preko spletnih bank). Pošiljanje računov v pdf obliki e-racunna e-naslove plačnikov ni več dovoljeno.

Obveščamo vas, da lahko starši s šolskim letom 2015/16, obračun za september 2015 in dalje, prejemate e-račune za plačilo storitev šole in vrtca.

Na prejemanje e-računov se prijavite neposredno v vaši spletni banki, kjer imate odprt račun in urejeno elektronsko poslovanje. Med izdajatelji e-računov poiščete OŠ Šmarjeta, v polje referenčna oznaka pa prepišete sklicno številko iz zadnjega UPN plačilnega naloga (referenca prejemnika), ki ste ga skupaj z računom prejeli od nas. Račun v e-obliki prejmete potem v svoj predal e-banke, kjer ga tudi poravnate.

Po vaši uspešni prijavi bodo izdani e-računi dostavljeni v vašo spletno banko, računa v papirni obliki pa od takrat naprej ne boste več prejemali.

Objavljeno v novice, starši šola, starši vrtec, vrtec | Komentiranje izključeno na obvestilo staršem o prejemanju e-računov

izšla je publikacija šole za šolsko leto 2015/2016

Spoštovani starši, dragi učenci in učenke,

nasovnica

Na voljo vam je publikacija OŠ Šmarjeta za šolsko leto 2015/2016, kjer boste našli vse potrebne informacije. Predlagamo vam, da si jo shranite ter jo pregledate.

 

Objavljeno v novice | Pusti Komentar

siti besed

V šolskem letu 2014-15 je Zveza prijateljev mladine Slovenije  iz akcije Siti besed plačevala topel obrok- kosilo 292 otrokom iz 79 slovenskih OŠ. Starši imate možnost oddati vlogo za plačilo toplega obroka do vključno 11. 9. 2015. Obvezna priloga k prošnji je kopija Odločbe o otroškem dodatku. Subvencije bodo dodeljene otrokom, kjer je razvidno, da je povprečni mesečni dohodek na osebo v družini nad 18 % in pod 30%. Subvencija bo pripadala v višini cene kosila za prve 4 mesece 2015-16.

Navodila za pripravo predlogov za plačilo toplega obroka.

Prošnjo pošljete na naslov Zveza prijateljev mladine Slovenije, Miklošičeva 16, 1000 Ljubljana ali na info@zpms.si.

V kolikor pri oddaji vloge potrebujete pomoč, se oglasite v šolski svetovalni službi.

Anita Vidmar Slana, šolska svetovalna delavka

Objavljeno v novice | Komentiranje izključeno na siti besed